Happy end – befogták és jó helyre szállítják a Miskolcon kószáló, barátságos kisrókát – videó

Megosztás

Az emberek nyomába szegődött és kísérte őket egy darabon hétfőn egy kisméretű, de igen barátságos róka. Szerencsére nem lőtték ki, nem altatták el, befogták és biztos helyre kerül, aminek végén majd visszaengedik az erdőbe.

A részleteket és a képeket Bodnár Ildikónak köszönhetjük.

“Köszönöm annak a 7 embernek akikkel együtt sikerült. Mivel utálom, mikor nem számolnak be az emberek a végkifejletről/eredményről szinte soha. Különösen állatmentésekkel kapcsolatban nem (!) szoktak. Tehát nincs pozitív visszajelzés.

Így beszámolok: mi nyertünk, elkapva, már úton van. A képeken a kis herceg ketrecben várja a limuzinját. Rókamentőhöz kerül. Karantén, gyógyítás, oltás, nevelés, majd szabadon engedés a “vadonban”. Én garantálom, hogy nem “olyanokhoz” kerül. Különösen, akik 2 hét karantén után, mindenképpen altatták volna, de most ezt hagyjuk., mert olyat írok, mondok, hogy… Nem egy “vér-róka”, a macskák elzavarták állítólag, viszont én kaptam egy morgást, úgyhogy jó lesz ez. (Azért cuppogok neki, hogy kamerába nézzen, lássuk a pofiját.)

Egyébként elég pici, akkora mint egy átlagos nőstény macska” – írta Ildikó.

A hozzászólók közül többen is megköszönték az állattal való kíméletes bánásmódot, a sikeres befogást és hogy elrendezik az állat sorsát.

A videót IDE KATTINTVA tekinthetik meg. Korábban is volt már példa többször is arra, hogy kisebb és nagyobb rókák rohangásztak Miskolcon, de nem mindegyikük volt barátságos.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek