Júliusban újabb garantált városnézés, ezúttal a Vasgyárba

Megosztás

A Vasgyárhoz és más külső területekhez is garantált városnézésben lehet részünk, az eddigieknek is nagy sikerük volt.

Rendhagyó módon júliusban két olyan városnézést is szervez a Tourinform Miskolc, amely külső városrészbe vezet. A múlt heti martinkertvárosi séta után ezen a szombaton a Vasgyár városrész néhány érdekességével ismerkedhetnek meg a Munkástróntól a templomokig című séta részvevői.

Megtudhatják, hogy került egy színész szobra a vasgyári parkba, miért volt egységesen a tégla a környék építőanyaga és hol láthatunk rozsdamentes acélból készült markolót. A résztvevők elsétálnak mindhárom vasgyári templomhoz, és ellátogatnak a Factory Sport Arénába is.

A vasgyári garantált séta július 29-én, szombaton 10 órakor indul az Újgyőri főtéren található Munkástróntól. Jegyvásárlás indulás előtt a helyszínen az idegenvezetőnél – kizárólag készpénzzel. Természetesen a sétabérletek is felhasználhatók.

A belvárosi tematikus séták mellett nagyon sikeres volt idén a Tourinform iroda lillafüredi és miskolctapolcai városnézése is. A programsorozat folytatódik; a következő hónapokban ismét lesz garantált séta Görömbölyön és az Egyetemvárosban – mindkettő új elemekkel és aktualitásokkal kiegészítve. Augusztus utolsó szombatján pedig még egy teljesen új helyszín, Pereces érdekességeit is felfedezhetik a Tourinform idegenvezetőivel – tájékoztatta szerkesztőségünket a Városháza.

Bővebb infó:

Munkástróntól a templomokig – Séta a Vasgyár környékén

Indulás 10:00 órakor a Munkástrón szobortól (Újgyőri főtér).Amiről szó lesz: -hol láthatunk rozsdamentes acélból készült markolót, -hol volt a Lovarda és mi az a bányatám, -hogy került egy színész szobra a vasgyári p…

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek