Így rabolták ki az egyik miskolci dohányboltot – videó

Megosztás

A rendőrség közzétette a biztonsági kamerák felvételeit arról, ahogyan vasárnap késő este Miskolcon késsel kirabolja a dohányboltot két férfi. Talán a felvételek segítenek megtalálni az elkövetőket.

A megyei rendőrség a közösségi médián keresztül tette közzé a videót és felhívását. “Késsel raboltak ki egy dohányboltot Miskolcon. A rendőrség keresi a támadókat!”

Az ez idáig ismeretlen két férfi 2023. július 23-án, 21 óra körül egy miskolci Nemzeti Dohányboltban késsel fenyegetőzve a bevétel átadására kényszerítették az eladót, majd a pénztárból mintegy 500.000 forintot kivettek, és a helyszínről elmenekültek.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személyekkel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó szám. (A borítókép illusztráció)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek