Megfelelt a próbajátékon, válogatott játékossal erősít a DVTK

Megosztás

A 32-szeres fehérorosz válogatott játékos szerződtetése már benne volt a levegőben, két hete érkezett próbajátékra az edzőtáborba. Meggyőzte az edzőt és a vezetőséget, így Klimovich aláírhatta diósgyőri szerződését.

Vladislav Klimovich az elmúlt két hetet a DVTK-val dolgozta végig a nyári ausztriai edzőtáborban, és meg is győzte a szakmai stábot arról, hogy a leigazolásával erősödni fog a diósgyőri középpálya.

– Csak vasárnap este érkeztem meg Diósgyőrbe, így nem láttam sokat még a városból, de az edzőpályák és a stadion nagyon lenyűgöző, minden várakozásomat felülmúlta – nyilatkozta Vladislav Klimovich. – Látszik, hogy minden tekintetben egy nagy klubhoz érkeztem. Annyit megígérhetek, hogy minden mérkőzésen küzdeni és harcolni fogok azért, hogy a csapat győztesen hagyja el a pályát. Volt időm megismerni a szakmai munkát Ausztriában, remélem, hogy szép eredményeket érünk el együtt, és minél előkelőbb helyen fogunk végezni a tabellán.

Vladislav Klimovich a BATE Borisov utánpótlásában nevelkedett, és a klub színeiben szerepelt az Ifjúsági BL-ben, majd két mérkőzés erejéig az első csapatban is pályára lépett már 18 éves korában. A játékos hétfőn megfelelt minden ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, aláírta a szerződését, ami akkor lép életbe, ha minden szükséges papír rendelkezésre áll. Már csatlakozott új csapattársaihoz Diósgyőrben. (Dvtk.eu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek