Három segítőkész, jószívű miskolci fiatal

Megosztás

Bejárja az internetet három rendkívül jószívű miskolci fiatal története, akik “semmi mást” nem csináltak, csak önzetlenül segítettek egy városlakó hölgytársunknak. Edit ugyanis óriási esését követően nem vártan gyors és önzetlen segítséget kapott, mindezt fiataloktól. Van remény.

Segítettek, kötszert hoztak, a mentő kiérkezéséig pedig türelmesen vártak a megsérült hölgy mellett.

Az érintett maga osztotta meg a történetet a közösségi médiában, amely természetesen nagy tetszést arat a miskolciak körében.

“Hálásan köszönöm annak a három fiatalnak, aki a ma reggeli esésemnél, a Szabó Lőrinc Általános Iskola előtt segítségemre sietett. A hölgy rögtön hívta a 112-t, az egyik fiatalember elszaladt a gyógyszertárba tiszta kötésért, mert ezt javasolták a telefonban. Nem engedte, hogy kifizessem a kötszer árát, amit ezúton is külön megköszönök. Mind a hárman ott maradtak, amíg kiért a mentő. Remélem, hogy olvassák a bejegyzésemet, mert nincs más lehetőségem, hogy megköszönjem ezt a gyors, példaértékű reakciót. Emberségből jeles! Az Atya áldása kísérje mindennapjaikat!”

Reméljük, tényleg eljutott hozzájuk a sérülést szenvedett Edit köszönetnyilvánítása, bár az is egyértelmű, hogy önzetlenségükért nem vártak ilyen köszönetet. Mégis biztosan jól esik ilyet olvasniuk. Értékes emberek ebben az embertelen világban, a Borsod24 is csak gratulálni tud hozzáállásukhoz.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek