Néhány napra elbúcsúzhatunk a melegvíztől Miskolcon

Megosztás

Az Avason és a Belvárosban június 27-én, kedden 0:00 órától előreláthatólag június 30-án, pénteken 24:00 óráig szünetel a melegvíz-szolgáltatás

A MIHŐ a nyári karbantartás ideje alatt gondoskodik a távhőrendszer ellenőrzéséről, karbantartásáról, ezzel megalapozva a következő fűtési idény üzembiztonságát. A karbantartás során olyan hibákat tárnak fel, szüntetnek meg, melyek télen akár fűtés szolgáltatás kiesést is okozhatnának.

A karbantartási munkák miatt az Avas és Belváros városrészekben június 27-én, kedden 0:00 órától előreláthatólag június 30-án pénteken 24:00 óráig szünetel a melegvíz-szolgáltatás. Diósgyőr és Bulgárföld városrészekben, illetve kisebb ellátási területeken előfordulhat a nyár folyamán rövidebb szolgáltatási szünet, melyről az érintett lakóközösségek külön tájékoztatást kapnak.

A MIHŐ azt javasolja ügyfeleinek, hogy a szolgáltatási szünet alatt ne használják a melegvíz-csapokat, ugyanis a karbantartása idején a melegvíz-csapokból is hideg víz folyik, amit viszont a melegvíz-mérőóra mér meg és ez indokolatlan többlet költséget okoz a fogyasztó számára.

Továbbá felhívja a figyelmet arra, hogy a lakóépületek belső fűtési rendszerében a nyári karbantartás időszakában is van víz, a radiátorcserét csak a MIHŐ-vel egyeztetve, a fűtési csövek ürítését követően lehet elvégezni.

Kapcsolódó cikkek