Koncz Zsófia megígérte, hogy óriási fejlesztések indulnak el Tokajban, leginkább a főutca újul meg

Megosztás

Az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára úgy fogalmazott, a várost valóságos ékszerdobozzá kívánják varázsolni. Az ígéret már megvan.

A politikus úgy fogalmazott, „óriási út és lehetőségek előtt áll Tokaj. Mint mondta, a történelmi épületek mellett, 800 méter hosszan megújul a város fő utcája, ahol parkok, kávézók létesülnek és ahová éttermek települnek majd be. Hozzátette, ez azért is fontos, mert Tokaj a világörökség része, ”a magyarság emblematikus városa, a Tokaji márkanevet pedig világszerte ismerik.”

A fejlesztések célja, hogy a Tokaji Aszú névadó településén, „a fehér borok és a színes kultúra városában” kialakuljon egy erős bor, gasztro és turisztikai termékkínálat, amelynek „csodájára jár a világ” – fűzte hozzá Koncz Zsófia.

Hozzátette, azt szeretnék, hogy Tokaj az ország egyik legkedveltebb turisztikai célpontja legyen, stabil munkát és megélhetést biztosítva ezzel a városban élőknek, valamint minőségi kikapcsolódást és sok élményt nyújtva az oda érkező vendégeknek. (Forrás: Hirado.hu, Koncz Zsófia Facebook-oldala)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek