Jótékonysági koncertet szerveznek az autóban bennégő tardonai pár családjáért

Megosztás

Juhász Marci az első szóra elfogadta a szervezők meghívását. Az esemény teljes bevételét a családnak adják oda.

Mint arról korábban írtunk, egy harmincas éveiben járó tardonai házaspár égett halálra néhány héttel ezelőtt a 306-os főúton Miskolc mellett, miután autójukkal egy folyékony nitrogént szállító tartálykocsival ütköztek.

A pár emlékére és a családjuk megsegítésére – két gyermekük árván maradt – szerveznek rövidesen egy megemlékezést és jótékonysági koncertet. “Július 8-án, este hat órakor találkozzunk és emlékezzünk együtt Viktóriára és Mátéra Dédestapolcsányban, a Tapi melletti udvarban és parkban, párszáz méterre a Lázbérci víztározótól.
Jelképesen fogjuk meg Viktória és Máté hátrahagyott gyermekeinek kezét, támogassuk nagy fájdalmukban a szülőket” – írják a szervezők a Facebook-eseményben.

Állításuk szerint Juhász Marci az első szóra elfogadta a meghívásukat. “Ha Isten megáldott azzal a tehetséggel, hogy dalba tudom önteni az érzéseket, és ezt át tudom adni az embereknek, akkor, bár szomorúan, de úgy érzem, kötelességem ezen a közös emlékezésen elénekelnem együttérző és enyhet adó dalaimat. Gyertyafény köré gyűlve. Ott leszek! Segíteni szeretnék” – fogalmazott Juhász Marci.

Az eseményre a belépő 2000 Ft. A teljes koncertbevételt és a jótékonysági rendezvényen, az adományládákba helyezett teljes összeget, a szervezők átadják Viktória és Máté családjának.

További részletek, közte a Kazincbarcikáról induló különbusszal, IDE KATTINTVA találhatók.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek