Egy politikus, aki nemcsak ígérget, hanem tesz is, ismét van áram a Kilián-déli garázssoron

Megosztás

Az illetékes szolgáltatók egymásra mutogattak, emiatt jó ideje nem volt áram az ominózus garázssoron. Ekkor segítséget kértek Bartha György képviselőtől, aki megígérte, majd meg is oldotta a problémát. Ilyen is létezik Miskolcon.

A Borsod24 is írt a gondról néhány hete, akkor az egyik tulajdonos fedte fel a 22-es csapdáját, ahogy a szolgáltatók egymásra mutogatva hárították a felelősséget.

“Miskolc közösségtől kérnénk kis segítséget. Dél-Kilián városrészén lévő garázssoron rengeteg garázst érintően 3 hete megszűnt az áramellátás. Az ott kb 13 éve elhelyezett önkormányzati térfigyelő kamerarendszert – több éve nem üzemelt – a lakosság kérésére beüzemeltették. A munkát a Telvill Kft. végezte egy új villanypózna, biztosíték doboz elhelyezésével és azóta közel 100 garázsban nincs áram.

Az MVM széttárja a kezét, hogy a garázssor területén zárlatos a kábel, így nem az ő dolguk a hibaelhárítás, a TelVill szintén, hogy nem az ő hibájuk.” Ezen a ponton kereste fel az egyik garázstulajdonos Bartha György miskolci önkormányzati képviselőt, aki a következőt posztolta hétfőn.

“Megígértem, hogy rövidesen lesz ismét áram a Kilián-déli garázssoron. Ma délutántól van is.”

A hozzászólók pedig hálásak voltak, hogy helyben találkozhatunk olyan politikussal, aki nem csak ígérget, de tesz is az emberekért.

“Ilyen egy igazi politikus/ember! Ha ígér valamit meg is csinálja!”

“Köszönjük szépen, nem csalodtunk a képviselönkben.”

“Köszönjük szépen Gyuri a gyors és hathatós intézkedést. Példaértékű!”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek