B24 Beszélgetések: Aranyosi Péter most nem viccel

Megosztás

A Karinthy-gyűrűvel és Miskolci Múzsa-díjjal is kitüntetett Aranyosi Péter humoristát senkinek sem kell bemutatni. BAZ megye egyik leghíresebb szülötte már Budapesten él, de rendszeresen jár vissza városunkba. Hol megtölti a sportcsarnokot, hol a Művészetek Házában lép fel, vagy éppen a Borsod24 Beszélgetések rendezvénysorozat meghívását elfogadva újságírókkal beszélget mindennapjaink problémáiról, az élet legnagyobb kérdéseiről, létezésünk furcsaságairól.

A június 23-án pénteken a MAB székházban megtartandó esemény címe nem véletlenül lett “Most nem viccelek”: ezúttal a megszokottnál kevesebb humorral és több társadalmi kérdéssel fűszerezzük a délutáni programot.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a beléptetésnél előnyben részesítjük azokat, akik az “Ott leszek” opcióval regisztrálnak a Facebookon.

A humorista a napokban a hvg.hu-nak adott interjújában többek között politikáról, Fábry Sándorral való kapcsolatáról, illetve a nyaralójában tartott értelmiségi klubról beszélt, melyet azért hozott létre, mert úgy látja, hogy a primitivizmus, az egyvonaliság napjainkra veszélyes méreteket öltött Magyarorszázgon, és jelenleg csak kétféle megközelítés van: „az Orbán az isten” és az „Orbán a g*ci” megközelítés. Emellett beszélt az állítólagos visszavonulásáról, mellyel kapcsolatban elárulta, hogy ezt a Blikk hozta így le, hatásvadász címmel. Szó sincs visszavonulásról, csak a harmadára csökkentette a fellépések számát.

Tavaly év végén, a teltházas jubileumi miskolci fellépése után a Borsod24 munkatársával beszélgetett az ismert humorista, és már akkor is több olyan témát érintettünk, amely nem tartozott a megszokott beszélgetések fonalába. Szó esett a pedagógushelyzetről, a pokolban a magyarok számára fenntartott üstről, a külföldi fellépésekről, valamint a gulyáslevesről illetve a vörösbról.

Reméljük, június 23-án sok hasonlóan izgalmas témát érintünk majd, a beszélgetésre várjuk kedves olvasóinkat!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek