Gyermeknapi ünnepséget tartottak Miskolcon

Megosztás

A hagyományokhoz hűen, idén is megünnepelték a gyerekeket Miskolcon. A város több pontján tartottak színes rendezvényeket a legkisebbek örömére.

A kavalkád már pénteken kezdetét vette, szombaton és vasárnap pedig még az eddigieknél is több program várja a fiatalokat.

A Martinkertvárosban délelőtt indult a móka 10 órakor az Iskola téren.
Pónicikli-lovaglással, arcfestéssel, hajfonással és csillámtetoválással, valamint bűvészműsorral kedveskedtek a gyereknek a városrészben, ahol egész napos programként lehetett használni az ugráló várat, vagy részt venni a Martin-Kertvárosi Nyugdíjas klub kézműves foglalkozásán.

A résztvevőket Cseléné Figula Edina önkormányzati képviselő köszöntötte.

Diósgyőrben is a gyerekekről szólt a szombat, a János Pál pápa téren színpadi programok várták a családokat.
A Csodamalom Bábszínház Mindent járó malmocska előadása után a Miskolci Mazsorett Együttes, a Foot Fighterz Breaking Sportegyesület, a Miskolc Steelleaders és a Diósgyőri Jazz Tánc Klub lépett fel, majd a 4-Dance Club mutatta be Mesélő musicalek című interaktív zenés-táncos műsorát. A napot a ZENITA „Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány” zenei válogatása zárta.

A Fügedi Márta Népművészeti Egyesület kézműves foglalkoztatót tartott, de itt is volt ugráló vár, arcfestés és lufi hajtogatás.
A móka azonban nem ér véget szombaton. Vasárnap egész napos gyermeknapi rendezvénnyel várják a miskolci lurkókat és családjaikat a Népkertben.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Forrás: Minap.hu

Kapcsolódó cikkek