Gálvölgyi János lélegeztetőgépre került

Megosztás

A legendás színész rosszul lett otthonában, de hiába hívtak hozzá mentőt, az nem érkezett meg. Gálvölgyit így családtagja vitte kórházba, ahol kiderült, nagy a baj, azonnal intenzív osztályra és lélegeztetőgépre került.

Mentőt kellett hívni Gálvölgyi Jánoshoz, mert rosszul lett, de hiába hívtak mentőt a hozzátartozók, nekik kellett kórházba vinni a színészt. A 74 éves színész a Semmelweis Egyetem Klinikájára került, lélegeztetőgépre kapcsolták.

Rosszul lett szerdán délelőtt Gálvölgyi János az otthonában. A színész nem kapott levegőt és félrebeszélt, ám hozzátartozói hiába hívtak mentőt, az nem érkezett meg, és amikor fél óra után újra odatelefonáltak kiderült, hogy még el sem indult a kocsi – jelentette az RTL Híradó.

Lányai így maguk vitték kórházba a színészt.

Gálvölgyi Jánost előbb a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára vitték, ahol azonnal intenzív osztályra került, de egyelőre nem tudni, mi okozta a rosszullétét. A Híradó szerint azóta rohamkocsival átszállították a Semmelweis Egyetem Üllői úti Klinikájára, ahol lélegeztetőgépre kapcsolták, és folyamatosan vizsgálják.

A mentők a Híradó megkeresésére közölték: a mentésirányítás a riasztáskor úgy ítélte meg, hogy a színész akkor nem volt közvetlen életveszélyben, de vizsgálják, hogy ez szakmailag helyes döntés volt-e. Mint közölték, 

a bejelentőtől kapott információk alapján nem a legsürgősebb, hanem az az alatti kategóriába sorolták az esetet.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek