Régen volt már ennyire fekete nap a magyarországi utakon

Megosztás

Több halálos baleset is történt, valamint számos, más incidens is az utakon, kiemelkedően szörnyű nap lett a közlekedők számára a szombati.

Több halálos közúti baleset is történt szombaton. Az MTI közlései szerint a fővárosban a VIII. kerületi Fiumei úton egy autó a villamossínekre került, elvontatásához nagy műszaki mentőre volt szükség. Itt azonban még nem történt tragédia, nem úgy, mint az M5-ös autópálya főváros felé vezető szakaszán délután 2 óra körül, ahol egy 42 éves férfi vesztette életét, mikor kocsijuk az árokba hajtott, a többi utas is megsérült.

Szintén szombat délután Nagykátánál egy autó lesodródott az úttestről és egy patak hídkorlátjának ütközött, többször megpördült és egy szántóföldön állt meg. Az 54 éves sofőr itt is szörnyethalt, utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.

Miskolc közelében, szintén délután pedig egy tartálykocsi és egy személyautó ütközött frontálisan, a személyautó kigyulladt és teljes terjedelmében égett, a tartálykocsi pedig az árokba hajtott. Az autóban két ember meghalt. A tűzoltók a helyszínre kiérkezve eloltották a tüzet.

Délután 5 óra környékén pedig Darány és Istvándi között eddig még tisztázatlan körülmények között letért egy személyautó az úttestről, ami után egy fának ütközött. Az abban egyedül utazó 57 éves pécsi férfi súlyos sérüléseibe a helyszínen belehalt. A körülményeket a rendőrség még vizsgálja – írja a Hvg.

Csak remélni tudjuk, hogy jóval nyugodtabb vasárnapot élünk.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek