Összekaptak a miskolciak a fűnyíráson is – videó

Megosztás

Lehetetlen úgy végezni a munkáját egy városvezetésnek, hogy az mindenkinek megfeleljen – ezekben az anyagilag nehéz időkben pláne. De kinek van igaza jelen helyzetben? Ha nem nyírják le a füvet, az a gond, ha pedig lenyírják, de ezt megteszik a parkoló autók közelében, akkor az is baj. Mi milyen megoldást javasolunk?

Az egyik helyi csoportban került ki egy füstölgő bejegyzés, videóval alátámasztva, hogy a Városgazda emberei úgy nyírják a füvet reggel Miskolcon, hogy annak nemkívánatos maradványai az autókra pattannak.

“Köszönjük szépen hogy így vigyáztok az autóinkra! Mindenki álljon el fű közelből ha teheti!

Dél Kilián, Irinyi János utca 8:00″

IDE KATTINTVA megtekinthetik az erről készült Facebook-videót is.

A vélemények azonnal megoszlottak.

“Sunyiba kamerázol jó messziről, nemhogy lemennél szólni neki, vagy ilyesmi. Tipikus.”

“Régen volt erre megfelelő paravánjuk, amit az adott autó elé tartott másik két munkás. Most már vagy a paraván hiányzik vagy a munkavállaló, a videón sajnos nem látszik, hogy egyszerre hányan nyírják a füvet a környéken.”

“Szerinted csak Miskolcon csinálják így?”

“Akinek kára lett ebből, kérem jelezze itt, kíváncsi vagyok. Mindenért megy a panaszkodás, tipik magyar, ha nincs lenyírva az a baj, ha le van, miért így, ha nincs eltakarítva az a baj, ha el van, miért így… Máskor rakjatok fel egy cigiző embert aki miért nem a bal kezével szívja a cigit, mert úgy sokkal logikusabb.”

“A minimum az lenne, hogy paravánt tartanak az autók előtt,vagy nincs elég ingyenélő segélyes, aki máshoz sem ért, de erre még lehetne használni. Te jó atya ég!”

“Miért nem mentél le segíteni neki? Viszel egy rossz pokrócot vagy valami hasonlót és vigyázol arra , hogy a parkoló autóknak ne legyen baja. Kb. 5 perc alatt emberünk körbenyírja a parkolót.”

“Talán azért, mert nem az ő dolga.”

“Tudom, hogy nem az ő dolga, az ő dolga a kamerázás volt. Én mégis inkább a segítségre buzdítanám.”

Nekünk mi erről a véleményünk?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek