Ezért költözött el több évtized után a TTL

Megosztás

Tavaly decembertől új helyen, a Sever Centerben várja vásárlóit a TTL áruház. A költözésnek gazdasági okai voltak, ahogy azt Lengyel László ügyvezetőtől megtudtuk.

– A TTL Magyarország Kft. költözésének két oka is volt. A német tulajdonos értékesítette az ingatlant, az új tulajdonos fejlesztési elképzelése szerint, az épület teljes felújítását tervezte, ami közel féléves működés szüneteltetésével járt volna. Másrészt a közel 30 éves épület szigetelése, fűtési rendszere annyira elavult volt, hogy a megemelkedett fűtési költségek komoly terhet jelentettek volna.

A megoldást a SEVER Centerbe történő átköltözés jelentette, többszöri egyeztetések után 2022. szeptemberében történt a szerződéskötés.

A Sever Center választása több pozitív előnnyel is járt. Egy korszerűbb, színvonalasabb áruházat tudtunk kialakítani, ami már rá is fért a TTL termékeinek bemutatására. Alig 100 méterre vagyunk a régi áruháztól, így az átköltözést is könnyebben tudtuk megoldani. A SEVER Center kínálatához (ruházat, prémium bútorok), jól illeszkedik a TTL termék kínálata, függöny, szőnyeg, műfű, laminált padló, tapéta. Áruházunkat 2022. december 15-én nyitottuk meg, örömmel várjuk régi és új vásárlóinkat – árulta el lapunknak Lengyel László ügyvezető.

A Miskolc déli városkapujánál álló épületben hamarosan egy másik üzlet nyílik

A TTL régi, Pesti úti épületébe az ECO Family élelmiszerek, szépségápolási és háztartási, valamint baba-mama termékeket árusító üzlete költözött, mely június 1-től nyitja meg kapuit a vásárlók előtt.

ttl.hu, ecofamily.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek