Az elmúlt napok rendőrségi hírei Borsodból

Megosztás

A Miskolci, a Kazincbarcikai, és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2023. május 3-án tulajdon elleni szabálysértés, rendzavarás, és szintén tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt összesen három főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott férfiakat hetvenkét órán belül állítják bíróság elé.

Az Ózdi Rendőrkapitányság egyenruhásai hozzátartozók közötti erőszak miatt egy esetben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást.

Az említett ügyeken túl a borsodi járőrök a közúti ellenőrzések során két ittasan a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai 2023. május 4-én tiltott prostitúció elkövetése miatt egy főt vettek szabálysértési őrizetbe. A rendőrkapitányság a személyi szabadságában korlátozott nőt hetvenkét órán belül állítja bíróság elé.

Az ózdi rendőrök továbbá egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek őrizetbe.

Az említett ügyeken túl a borsodi járőrök a közúti ellenőrzések során öt ittasan a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek