Az elmúlt napok rendőrségi hírei Borsodból

Megosztás

A Miskolci, a Kazincbarcikai és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2023. május 2-án tiltott prostitúció, garázdaság, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt három főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott nőt és a két férfit hetvenkét órán belül állítják bíróság elé. A miskolci rendőrök továbbá egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek őrizetbe.

A Szerencsi és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egyenruhásai hozzátartozók közötti erőszak miatt egy-egy esetben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást.

Az említett ügyeken túl a borsodi járőrök a közúti ellenőrzések során három ittasan a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel végződött közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés három esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság 2023. április 30-án engedély nélküli vezetés miatt egy sofőrt vettek szabálysértési őrizetbe. A rendőrkapitányság a személyi szabadságában korlátozott férfit hetvenkét órán belül állítja bíróság elé.

A miskolci rendőrök április 30-án elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek őrizetbe.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egyenruhásai hozzátartozók közötti erőszak miatt két esetben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást az elmúlt napokban.

Az említett ügyeken túl a vármegyei rendőrjárőrök a közúti ellenőrzéseik során tizennégy ittasan a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt négy napban két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés tizenkilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

A rendőrök felhívják a járművezetők figyelmét, hogy soha ne üljenek ittasan a volán mögé, valamint olyan járműbe sem, melyet ittas személy vezet! Ne engedjék meg családtagjaiknak, rokonaiknak, ismerőseiknek sem, hogy ittasan gépjárművet vezessenek!

police.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek