Hatalmas péniszt nyírtak a „tökéletes fűbe” III. Károly koronázási koncertjének helyszínén

Megosztás

Az angliai Bath városában lévő Royal Crescent területén zajlik majd III. károly király koronázási koncertje, ami vasárnap lesz esedékes. Vélhetően azért is választották helyszínül a RC-et, mert XVIII. századból származó díszes sorházak félholdat alkotnak ezen az utcán, amely világszerte arról ismert, hogy „tökéletes pázsitja” van.

Csakhogy a SWNS képügynökség arról számolt be, hogy a pázsitba vandálok egy hatalmas péniszt nyírtak bele.

Nem világos, hogy a rendészeti szervek foglalkoznak-e az üggyel.

Egyelőre nem világos, hogy a mű a hétvégi esemény elleni tiltakozás lenne, de egy héttel Károly koronázása előtt sosem volt ilyen alacsony a brit monarchia támogatottsága, a britek negyvenöt százaléka gondolja, hogy a királyság intézményét meg kéne szüntetni, vagy egyáltalán nem fontos. Az új-zélandi miniszterelnök pár napja a monarchia végét pedzegette.

A brit alkotmányos monarchiában az uralkodó párton kívüli funkciókat tölt be: kitüntetéseket adományoz, kinevezi a miniszterelnököt, és hagyományosan ő a brit hadsereg főparancsnoka. Bár formálisan a kormány felett gyakorol hatalmat, ezeket a jogokat csak a parlament által elfogadott törvények és bizonyos szokások alapján gyakorolja.

24.hu, 444.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek