Az LMP megszüntetné a behajtási díjat a megyei kórházban

Megosztás

Az LMP Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezete felhívást intézett a megyei kórház igazgatósága felé a Facebook-oldalukon, melyben arra kérik a kórház vezetőségét, hogy szüntessék meg a behajtási díjat azok számára, akik beteget hoznak az orvosi ügyeletre. A bejegyzés szövege a következő:

“Tisztelettel kérjük Dr. Révész János főigazgatót, és a B.A.Z. Vármegyei Központi Kórház és Oktatókorház Igazgatóságát, hogy szüntessék meg a behajtási díjat azok számára, akik az orvosi ügyeletre mennek a kórház területére! Kérjük, hogy a kórház területén az első félórában legyen ingyenes a parkolás, hogy a hozzátartozók a betegeket be tudják vinni a szakrendelésekre. Előre is köszönjük a megértésüket, és a majdani humánus intézkedéseiket!”

A bejegyzés alá rengeteg komment érkezett, sokan osztották meg véleményüket, tapasztalataikat, javaslataikat, és természetesen voltak, akik sárdobálásba kezdtek. Ezekből válogattunk ki néhányat:

Arról nem is beszélve, hogy elkérik a behajtási pénzt és mindenütt a behajtani tilos, valamint a megállni tilos táblákkal lehet csak szembesűlni…

“Nem ezt kellene kezdeményezni, látszik aki írta át sem gondolta. Hátsó területen kell a parkolokat elérhetővé tenni, valóban ingyen, hogy a betegszallitokat ne akadályozza senki. Az összes szabálytalanul parkolót autót elszallitani. A füves területeket visszaadni a természetnek és karbantartani. (ironikusan) Tök jó a hátsó szép parkolóból a mocsáron megközelítési bármi is. Dohányzokat elzavarni vagy az épületektől távol elhelyezni a kijelolt helyet. Csikk és makukahalmokon kell átgazolni! Megoldást kellene kínálni valamire inkább!”

“Nekünk most lett kisbaba. Összeszámoltam: a terhesség alatti vizsgálatok és a szülés után amíg bent voltak 3 napig, kb. 32 ezret fizettünk a behajtásért 😀😀😀😀😀😀

“Ráadásul a parkolási díjat nem a kórháznak fizetjük, hanem kiszervezték a parkolókat egy kft-nek szokás szerint. Ez meg hogy van? És senkit a világon nem érdekel a felügyeleti szervektől…..mint ahogy más sem…vajon miért? “

“Sajnos hogy, ha a mentő helyett én viszem kórházba a hozzátartozómat, akkor is be kell fizetni ezt a “nemtudom,hogymirehasználják?” díjat! Volt a megyei kórházban egy szomorú, de ingyenes behajtásom is. Édesanyámat a mentő vitte és a saját autómmal mentem utánuk, a portán szolgálatban lévő EMBER, csak intett, nekem, hogy mehetek tovább! (Azért írtam le, hogy van ilyen is, de ez egyénen múlik és nem alanyi jogon jár!”

“na … most ez az egyetlen ami az lmp jó meglátása… de vigyázni kell velük mert ők is bolsik , és ha hatalomra kerülnének visszahoznák a kórházi napidíjat is mint az szdsz fénykorában”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkr

Kapcsolódó cikkek