Mi lesz veled, Búza téri aluljáró?

Megosztás

Nem hivatalos városházi információink szerint már nem kell sokat várni a felújítási projektre, hiszen egy pályázat keretében rövidesen sikerül forrást teremteni és kis szerencsével év végére újra teljesen biztonságossá teszik majd a komplexumot. Addig is legyünk óvatosak!

Borzasztó állapotban van a Búza téri aluljáró és erről a járókelők rendszeresen beszámolnak a közösségi oldalon. A balesetveszélyes lépcsőkön kívül problémát okoz a rossz világítás is. A napokban egy felháborodott hölgy osztotta meg friss fényképeit az alábbi kommentárral:

“A lépcsőket téglák és kövek támasztják alá, de most két lépcső teljesen megadta magát. Bokatörő, nem tudom mikor jut eszébe az illetékeseknek, hogy megcsinálják, mielőtt nagy baleset nem történik.”

A posztoló azt is hozzáteszi, hogy itt járnak el a piacra a helyiek, itt naponta ezrek haladnak át a buszpályaudvar irányába és ide érkezik távolsági busszal rengeteg látogató. Ezt viszi magával Miskolcról.

Legutóbb februárban foglalkoztunk az aluljáróval, akkor azt az információt kaptuk, hogy a polgármester tisztában van a gyalogos közlekedési csomópont méltatlan helyzetével, és várható, hogy még idén megoldás születik a problémára.

Addig is legyünk óvatosak és türelmesek!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek