Háromgyermekes 17 éves anyuka fiának holttestét találták meg a csomagtartóban

Megosztás

Újabb részletek derültek ki a borzalmas nyíregyházi tragédiában érintett családról. A fiatal anya másik két gyerekét kiemelték a családból.

Mint írról korábban írtunk, szombat kora reggel érkezett bejelentés a rendőrséghez, hogy egy kétéves gyerek életét vesztette. Később kiderült, hogy szombat reggel hat óra előtt egy pár érkezett autóval a nyíregyházi rendőrkapitányságra, ahol bejelentették, hogy a kocsijuk csomagtartójában van egy gyerek holtteste. A tenyek.hu szerint az alultáplált kisfiú több napja halott lehetett, a bejelentők pedig a nevelőszülei voltak.

Az RTL Híradó azóta további információkról számolt be. Tudósításuk szerint egy 17 éves fiatal kisfia volt az elhunyt kétéves gyermek. A csatorna szerint az ilki lány egy nyírségi anyaotthonban van a legkisebb gyerekével.

A másik két gyerekét – egy kisfiút és egy kislányt – kiemelték a családból. A kislány is az autóban volt, alultápláltan, zúzódásokkal a testén került kórházba.

A Híradónak Ilken többen is megerősítették, hogy ismerik a gyerekek vér szerint családját. Az elhunyt kisfiút Sanyika néven említették.

via hvg.hu; Nyitókép: RTL Híradó

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek