Erőszakos halált halt egy ötéves kisfiú Miskolcon – gyanúba keveredett az édesapa

Megosztás

A legtöbben azt feltételezik, hogy súlyos bántalmazások miatt veszthette életét a kisfiú, akinek van egy testvére is és az eddigi információk szerint ő is folyamatos bántalmazás áldozata. A rendőrség már vizsgálja az ötéves kisgyermek döbbenetes halálát.

Megdöbbentő dolgot állítanak abban a névtelen bejelentésben, amelyet eljuttattak a Blikk szerkesztőségéhez. A levélíró szerint egy miskolci férfi egyedül nevel két kisfiút, mert az édesanyjuk börtönben van.

„Az egyik kisfiú 5, a másik 2 év körüli. Az 5 éves kisfiú otthon tisztázatlan körülmények, között többszöri koponya és arccsonttöréssel elhalálozott. Ez 2023. március tizenkettedikén történt. A rendőrség tudomásom szerint nem nyomoz” – állítja a bejelentő.

És mintha mindez még nem lenne elég, a levélíró megjegyezte, hogy a kisebbik fiút is folyamatosan bántalmazzák. „A családsegítő nem tesz semmit, idézem, véleményük szerint a kisfiú jobb helyen van, mint árvaházban. A férfinak rendes munkája nincs, mindenféle áruval kereskedik.” A levélíró megjegyezte még azt is, hogy úgy gondolja, a kisfiú nagyon nagy veszélyben van.

A bejelentő állításairól tájékoztatást kértünk a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Megkeresésünkre azt közölték, hogy gondatlan emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást egy 54 éves férfival szemben. Az eljárás és a szakértői vizsgálatok folyamatban vannak. Hozzátették, hogy az ügyben a nyomozás sikeres lefolytatása miatt további információt nem tudnak megosztani.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek