Borsodi zenészek is csatlakoztak a “száz forintból házat veszek” akcióhoz

Megosztás

Hajnóczy Soma bűvész világbajnok lehetetlennek tűnő vállalkozásba kezdett: fejébe vette, hogy 100 forintból házat vesz egy rászoruló családnak. 

Izgalmas, -társadalmi kísérletnek is kiváló – ötlet pattant ki Hajnóczy Soma fejéből: 100 forintból házat vesz. Az első 100 forintból egy golyóstollat vásárolt, azt elárverezte, majd a befolyt összegből vásárolt valami nagyobbat és értékesebbet, amit ismét árverésre bocsátott. Tervei szerint ezt addig folytatja, amíg össze nem gyűlik egy lakás ára. A bűvész egy nehéz sorsú család lakhatását szeretné ilyen módon megoldani.

Az eddig lezajlott liciteken befolyt összegből ezúttal már két gitárt vásárolt 555 ezer forint értékben, és többek között néhány borsodi zenésszel is dedikáltatta: Majka és a Holligans tagjai is örömmel ellátták aláírásukkal a hangszereket.

„Három dolog mozgatott, egyrészt nagyon kíváncsi voltam, hogy egy ilyen ötlet itthon megvalósítható-e, másrészt mivel minden egyes új termékhez videót is készítünk, és imádok videózni, szerettem volna mindenhez profi reklámot forgatni, és gondoltam: ha már megpróbáljuk, akkor menjen jó helyre a ház, segítsünk egy rászoruló családon” – mondta a bűvész.

A Vaterán mennek a licitek, és az összeg 40 százaléka már összegyűlt.

Ők már aláírták a hangszereket – Fotó: Hajnóczy Soma

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek