Így szervezz tökéletes lánybúcsút

Megosztás

A lánybúcsú szervezése nem egyszerű feladat, de kellő odafigyeléssel tökéletessé varázsolható. Az alábbi tanácsokkal ehhez szeretnénk segítséget nyújtani.

A lánybúcsú szervezése során az egyik legfontosabb kérdés az szokott lenni, hogy honnan érdemes beszerezni a hozzá szükséges kellékeket. Azt javasoljuk, hogy mindenképpen egy olyan webáruházból, ahol megfizethető áron, minőségi kellékeket lehet kapni. Jó választás a DekorPlaza.hu lánybúcsús kellékeinek kínálata, itt minden megtalálható, amire szükség lehet.

A lánybúcsú felejthetetlen élmény a menyasszonynak

Továbbá fontos, hogy egyeztetni kell a leánybúcsú főszereplőjével, vagyis a menyasszonnyal, hiszen neki kell eldöntenie, hogy milyen bulit szeretne. Szeretne-e nyilvános helyen ünnepelni, merészebb játékokat játszani, vagy inkább egy csendesebb lánybúcsúra vágyik?

Ezeket mindenképpen érdemes kideríteni, meglepetés ide vagy oda, hiszen ezeket csak ő tudhatja biztosan. Amennyiben olyan játékokra kerül sor, amelyeket nem szeretne, vagy olyan helyszínen kerül megrendezésre az esemény, ahová nem szívesen megy el, akkor akár kellemetlenül is elsülhet a dolog.

Könnyű elszállni az anyagiakkal

A szervezés során arra is érdemes kitérni, hogy kiket szeretne meghívni, hiszen nincs annál kellemetlenebb, ha olyan vendég is részt vesz a rendezvényen, akit nem szeretne ott látni az ünnepelt. Ha megvan a lista, akkor pedig a Facebookon a legegyszerűbb felvennie a szervezőnek a vendégekkel a kapcsolatot. Ezt követően készülhet egy zárt csoport, ahol az esemény megszervezése zajlik majd.

Az anyagiakat is mindenképpen meg kell beszélni már a szervezés legelején, hiszen nem biztos, hogy minden vendégnek ugyanaz a költségvetés fér bele. Szóval pontosan meg kell határozni, hogy mi az az összeg, ami mindenkinek belefér, és csak ezt követően szabad elkezdeni szervezni a rendezvényt.

Jól mutat, ha a csapat kicsit összeöltözik

A helyszín, az időpont és az anyagiak megbeszélését követően a tematikát kell megtárgyalni. Ennek tényleg csak a képzelet szabhat gátat. Sok esetben megkönnyíti a szervezést, ha van egy tematika, ami köré lehet építkezni. Továbbá a menyasszony viseletéről is érdemes néhány szót ejteni, hiszen néhány kiegészítőre mindenképpen szükség lesz. Ilyen például a fátyol, a kitűző, a nyomtatott póló, a szalag és a tiara. Az eseményre nyomtatott pólót érdemes minden vendég számára elkészíttetni, hiszen kifejezetten jól mutat, ha a csapat kicsit összeöltözik.

A dekorációra is fontos kiemelt figyelmet fordítani, amelyhez szükség lesz szalvétára, tányérokra, poharakra, pohárjelölőkre és lufikra. Továbbá a feladatok meghatározásakor mindenképpen figyelembe kell venni a menyasszony személyiségét. Az ajándékokkal kapcsolatban pedig előre meg kell beszélni, hogy a csapat közösen egy-egy ajándékot ad, vagy pedig mindenki készül külön-külön egy aprósággal.

Kapcsolódó cikkek