DVTK-Mezőkövesd Zsóry FC felkészülési mérkőzés

Megosztás

Az e heti fordulók lezárulta után két hétig szünetelnek a profi bajnokságok Európa-szerte, ugyanis csütörtöktől kezdődnek az Európa-bajnoki selejtezők a kontinens válogatottjainak részvételével. A klubcsapatok ilyenkor általában kihasználják a lehetőséget, és felkészülési mérkőzéseket játszanak egymással, ilyen apropóból fogadja a DVTK a Mezőkövesd Zsóry FC együttesét.

A mérkőzés március 25-én, szombaton délelőtt 11 órakor kezdődik a DVTK stadionban. A belépőjegyek egységesen 500 forintba kerülnek, a bérletesek ingyen tekinthetik meg a találkozót.

A két együttes utoljára tavaly júliusban csapott össze egymással Mezőkövesden szintén egy felkészülési meccs keretében. A hazai csapat a 9. percben szerezte meg a vezetést az egykor Diósgyőrben is légióskodó Stefan Dražić jóvoltából, melyre Lukács Dániel replikázott az első félidő végén. A 66. percben Marin Jurina ismét vezetéshez juttatta a kövesdieket, Lukács azonban egy perccel később újra kiegyenlített, majd a 83. percben Csirmaz István fordította meg a mérkőzést a DVTK számára, beállítva ezzel a 3-2-es végeredményt.

dvtk.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek