Újabb kórház, ahol csak hétköznap szülhetünk, szigorúan munkaidőben

Megosztás

Szóljunk annak a kisbabának, hogy legyen szíves a megadott időkorlátok között megszületni, különben nem lesz, aki ellátja a kórházban, mehetünk jóval távolabb.

Tájékoztató került ki a mosonmagyaróvári Karolina Kórház-Rendelőintézet március 1-jétől érvényes ellátási struktúrájáról a kórház honlapjára – vette észre a 24.hu. Nem kapkodták el: a tájékoztatást aznap tették közzé, amikor az már hatályos is.

Márpedig nem is csekély változások vannak. A legfontosabb az, hogy a Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályra, valamint a Csecsemő- és gyermekosztályra érkezőket hétfő reggel 8-tól péntek 16 óráig fogadják. Mint írták, „ebben az időszakban a szülések biztosítottak”.

A sebészeti, baleseti sebészeti, nőgyógyászati műtétekre előjegyzett betegeket, valamint a sürgősséggel érkezőket osztályos és egynapos sebészet keretében szintén hétfőtől péntekig, munkaidőben látják el.

A sürgősségi járóbeteg-ellátás, a belgyógyászati aktív és krónikus fekvőbeteg osztályok, illetve a mozgásszervi rehabilitációs ellátás a hét minden napján éjjel-nappal működik, ahogy a szakrendelők működése is folyamatos. Minden egyéb szükséges szakmai hátteret a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház, mint vármegyei irányító kórház biztosítja – tették hozzá.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek