Hamarosan kezdődik Orbán évértékelője

Megosztás

Chanel vagy Dior ruhát választ az alkalomra Várkonyi Andrea? Rákay Philip tud közel parkolni a Mercivel? Garbóban lazul-e Rogán Antal? Meghívják-e még Farkas Flóriánt? Kap-e jó helyet Nagy Feró és Pataky Attila? Megint beszól Orbán valamit Zelenszkijnek? Megannyi kínzó kérdés. Annyi biztos, hogy a miniszterelnök újra színpadra áll és megtartja évértékelőjét – huszonnegyedszer, írja a HVG.

Veszélyek kora – ez, a kormányzati kommunikációban már hosszú ideje mantrázott szlogen lesz a mottója és rendező elve a kormányfő február 18-i, 15 órakor kezdődő évértékelőjének.

A mostani Orbán-évértékelő már az Ukrajnában csaknem egy éve zajló háború és a gazdasági válság árnyékában hangzik majd el, bár tény, hogy egyúttal egy újabb kétharmados parlamenti többséget eredményező, győztes választás után is. Utóbbi tény ellenére a kormányfő beszéde inkább komor hangulatú lehet majd, még ha a fő célja a bátorítás és a remény is lesz.

Mint mindenki más, Orbán is nagyon várja már az eseményt, pár nappal ezelőtt egy promóvideó is készült amiből kiderül, hogy Orbán évértékelő beszédének az lesz a jelmondata, hogy „béke és biztonság”.

Fotó: Papajcsik Péter / Index

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek