Valentin-napi testbeszéd, avagy a Fidesz után szabadon

Megosztás

Néhány napja a fideszes Hoppál Péter emlegette a testbeszédet Orbán Viktor és az ukrán elnök kapcsán, akkor a kormánypárti politikus által elindított vonatra mi is üljünk fel és nézzünk meg néhány igen látványos testbeszédet az elmúlt időszakból. A főszereplők: maga a miniszterelnök, Orbán Viktor, valamint Mészáros Lőrinc, Várkonyi Andrea.

A Valentin-nap a szerelmesek napja, nálunk nagyjából három évtizeddel ezelőtt kezdett meghonosodni. Ezen alkalomból kapták lencsevégre a rendkívül őszintén szerelmes Várkonyi Andreát és Mészáros Lőrincet. Arcmimika és testbeszéd, mindent elmond.

Ezen kép láttán teljesen véletlenül idézzük Hoppál Péter néhány nappal ezelőtti bejegyzését…

Nem mindegy, milyen pillanatban és hogy kapunk el egy fényképet bárkiről, az Orbán-Zelenszkij kézfogást más szögekből, más pillanatokban látva tökéletesen látható volt, hogy a Fidesz egyszerűen politikai tőkét próbált kovácsolni ebből az egyetlen másodpercből is, erről jóval bővebben a Borsod24 is írt, IDE KATTINTVA olvasható.

Nézzünk egy másik szituációt.

Kétségtelenül itt is jó pillanatban sütötték el a fényképezőgépet, de Orbán magánya Európában nem szorul magyarázatra. Nagyon kevés olyan demokratikus európai ország maradt, amelyikkel ne került volna összetűzésbe Orbán és csapata az elmúlt években.

Tisztelt Hoppál Péter! Mi a véleménye az itt látható testbeszédekről? A kérdés költői marad, megválaszolását az olvasókra bízzuk. Lezárásnak még egy Várkonyi-Mészáros páros kép kicsit korábbról, valamint a Putyin-Orbán tárgyalás. Kommentár nélkül:

Testbeszéd?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek