Tényleg a rossz helyre került Miskolcon az MPL-automata?

Megosztás

Az Újgyőri főtérre telepített automatáról megoszlanak a vélemények, de sem a biztonságot, sem a higiéniát nem érzik kimagaslónak a miskolciak. Valóban ekkora gond lenne az ominózus csomagautomatával?

Az egyik miskolci csoportban jöhetett szembe ez a probléma. Tényleg rossz ötlet volt az Újgyőrire tenni?

A részleteket egy Facebook-bejegyzésből ismerhettük meg.

“Leghülyébb helyre telepített MPL automatába kellett csomagot feladnom ma délután. Ez bizony az Újgyőri főtéren található, szép, félreeső helyen, az ilyeneket potenciális tetthelyeknek aposztrofálják a bűnmegelőzéssel foglalkozó szakkönyvek. Ott van a másik “kedvencem” a közelben, az Erste automata.

Onnan vett ki egy fiatal nő pénzt, amikor egy totál részeg fazon, pont a kivétel pillanatában elkezdte zaklatni, csak úgy, újgyőris-stílusban. Nem értettem minden szót, mivel alapból nem hajolunk bele pénzfelvétel közben a másik hajába (pláne nem dúdoljuk bele, hogy La bamba!), de láttam, hogy itt bizony zaklatás esete forog fenn, ezért közelebb léptem, majd rövid szóváltás után elzavartam a fickót. Megkérdeztem mit szeretett volna, cigit, meg még ki tudja mit – volt a válasz.

Miután feladtam a csomagot a villamos megálló felé vettem az irányt, ahol az amúgy a Városgazda (!) zubbonyát viselő, erősen ittas állapotban lévő személy, a büfé előtt kóválygott. További kalandjait nem láttam, mert jött a villamos. Vajon szerzett cigit? Vagy megrémített még egy vagy több fiatal nőt az este folyamán? Szerintetek?”

Vélemények a kommentekben:

“Naponta kétszer-négyszer sétálok el mellette. A szaga ijesztő, de amúgy nem veszélyes. Szépen ki van világítva , nem úgy mint a mellette lévő utca.”

“Mi a baj a szagával?” “Ott végzik a dolgukat sokan . Így elég magas az ammónia koncentráció.”

“Miskolc, Győrikapui lakosként ez nem kaland, csupán egy normál hétköznap…. igaz-e ? 🤭😄👌

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek