Visszaszólt Deutsch Tamásnak a Transparency igazgatója, szóba került a kábítószer is

Megosztás

Keményen reagált a fideszes megmondóember (és EP-képviselő) szúrásaira a szervezet jogi igazgatója. “Érdekelne, hol cuccol, mert biztos valami jó anyagot szerzett” – utalt arra a híresztelésre, miszerint Deutsch igen gyakran él(t) drogokkal.

Keményen visszaszólt Deutsch Tamásnak Ligeti Miklós, a Transparency jogi igazgatója a Spirit FM-en. Ligeti arra reagált, hogy Deutsch korábban a Hír TV-ben a világ legkorruptabb civilszervezeteként hivatkozott a Transparencyre, amit Ligeti úgy kommentált a rádióban, hogy

ha él még olyan szerekkel, amelyekkel nem illik élni, vagy jogszabály is tiltja, akkor megkérdezném Deutsch Tamást, hogy ő hol cuccol, mert biztos valami nagyon jó anyagot szerzett”.

Az egész onnan indult, hogy a szervezet 2022-es korrupciós felmérése szerint nincs Magyarországnál korruptabb állam az Európai Unióban.

Ligeti a rádióban hozzátette, hogy 2016-ig még igyekezett a kormányoldal normális kapcsolatot ápolni a szervezettel, és szakmai alapon vitatkozni az állításaikkal, de az utóbbi időben elgurult a gyógyszerük.

Deutschról Juhász Péter volt Együtt-politikus állította azt 2014-ben, hogy fogyasztott már kábítószert, mire a fideszes politikus beperelte Juhászt a jó hírnév megsértése miatt, de a bíróság elutasította a keresetét.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek