Érettségi felkészítőket indít a Miskolci Egyetem – mindezt ingyenesen

Megosztás

A Miskolci Egyetemen jelenleg fizika, földrajz, magyar nyelv és irodalom, német nyelv, szövegértés szövegelemzés, valamint társadalomismeret tantárgyakból lehet az érettségi előkészítőkbe bekapcsolódni.

A Miskolci Egyetem ingyenes érettségi felkészítő kurzusokkal segíti az érettségi előtt álló középiskolásokat – írja közleményében az oktatási intézmény.

A tételekhez kapcsolódó előadások praktikus és korszerű ismeretanyaggal igyekeznek hozzájárulni a sikeres vizsgákhoz és a minél magasabb felvételi pontszám eléréséhez. “Utóbbi azért is fontos, mert bár a felvételi minimum ponthatárokat eltörölték, viszont továbbra is a magasabb pontszámmal jelentkezők jutnak be a legnagyobb eséllyel a felsőoktatási intézményekbe” – fogalmaznak.

A Miskolci Egyetemen jelenleg fizika, földrajz, magyar nyelv és irodalom, német nyelv, szövegértés szövegelemzés, valamint társadalomismeret tantárgyakból lehet az érettségi előkészítőkbe bekapcsolódni. A jelentkezéssel kapcsolatos bővebb információk az egyetem felvételi tájékoztató honlapján, a felveteli.uni-miskolc.hu oldalon olvashatók. (via Minap.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek