Belekötött és bántalmazott egy férfit a miskolci megállóban, aki erre elővette fegyverét és rálőtt

Megosztás

Nem éppen jó emberbe kötött bele a 36 éves (egyik) gyanúsított, minden előzmény nélkül rátámadt az idősebb férfira, majd miután elment a helyszínről, ismét visszatért oda, de akkor már nem várt meglepetésben részesült.

Garázdaság vétség, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 36 éves, és egy 65 éves helyi férfival szemben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy a fiatalabb gyanúsított tegnap este a hat körül Miskolcon, a Hegyalja utcához közel eső villamosmegállónál előzetes szóváltás nélkül támadt rá egy idősebb férfira, majd a bántalmazás után elment a helyszínről, és újra visszatért.

A 65 éves ismerőse az újabb fenyegetés hatására a támadóra szegezte a gázriasztó fegyverét, majd rálőtt. A lövés miatt nem sérült meg senki, a megvert személy pedig nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

A bejelentéseket követően a rendőrök azonosították, majd elfogták a garázdaság résztvevőit, majd előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek