Miskolci lakásokba csengetnek be a csalók és a Városgazda munkatársainak adják ki magukat

Megosztás

Vigyázzunk és véletlenül se engedjük be ezeket az embereket, a Városgazda nem végez ilyen tevékenységet, de már többen is beszámoltak ilyen esetekről. Ezek csalók, ha nálunk is próbálkoznak, értesítsük a rendőrséget. Ruházatuk megtévesztő lehet.

Több lakossági jelzés érkezett a napokban a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.-hez olyan esetekről, amelyek során ismeretlen személyek, csoportosan, miskolci lakásokba csengettek be azzal az indokkal, hogy a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj befizetését ellenőrizzék. A bejelentések szerint az említett személyek a Városgazda munkatársaiként mutatkoztak be, és a társaság munkaruháját, vagy arra hasonlító öltözéket viseltek – írja a Miskolc.hu

A Városgazda felhívja a lakosság figyelmét, hogy a társaság tevékenységi köréből és jogosultságából fakadóan nem végez, és nem is végezhet ilyen jellegű tevékenységet. Azoknak pedig akik hasonló történést észlelnek, a társaság azt tanácsolja, hogy az ilyen személyeket ne engedjék be a lakásba, és jelentsék az esetet a rendőrségen.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek