Ennyire nem tudunk parkolni Miskolcon?

Megosztás

Vagy az egész országban ugyanez a helyzet és Miskolc egyáltalán nem lóg ki a sorból? Esetleg másnak meg az a siráma, hogy ha nagyon ráállnak? Az biztosan pazarlás az egyébként is rendkívül szűkös városi parkolóhelyeknél, amikor egy háromnegyed autóhossznyit hagyunk egymás között. Mi a jól, vagy a rosszul parkolók közé kerülnénk?

Az egyik helyi Facebook-csoportban jelent meg a bejegyzés, amivel sokan egyetértettek, néhányan pedig nem. Mindenesetre érdemes elgondolkodnunk, miért hagyunk ennyi helyet két parkoló autó között, amikor egyébként sem férünk el.

“Sziasztok! Soltész Nagy Kálmán utcán lakom és minden egyes alkalommal amikor szeretnénk beállni, nem lehet! Hogy lehet az, hogy annyi becsület nincs az emberekben, hogy gondoljon másokra! Kérem, hogy ezek az emberek nem csak itt, hanem máshol is legyenek figyelemmel más emberekre is!”

A hozzászólók szerint máshol sem jobb a helyzet, egyáltalán nem egyedi eset. Mi hogy értékeljük a miskolci parkolási szokásokat? Milyen egyedi esetekkel találkoztunk már, amik ennél is sokkal különbek?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek