Autóba zártak egy nőt, majd rágyújtották a járművet, de a mobilját bemérve megmentették

Megosztás

Sikerült idejében rátalálni és megmenteni az életét a szerencsétlenül járt hölgynek, akit egy alkohol és kábítószer befolyása alatt álló személy próbált megölni.

Az áldozat mobiltelefonját bemérve sikerült a román hatóságoknak megtalálniuk és még idejében kimenteniük egy elrabolt nőt, akit bántalmazója egy autó csomagtartójába zárt, elvitte egy elhagyott telekre, ahol rágyújtotta a járművet – közölte a bukaresti rendőrfőkapitányság.

A rendőrséget hajnali 4:40-kor riasztották, hogy Bukarest harmadik kerületének egyik szállodájánál egy nő segítséget kért. Azt mondta, hogy egy vitában a partnere bántalmazta, autójának csomagtartójába zárta, és ismeretlen irányba elhajtott vele.

A speciális távközlési szolgálat (STS) által rendelkezésükre bocsátott GPS-koordináták segítségével a rendőrök 10 percen belül 4 km-rel odébb azonosították a gyanús autót, aminek a belsejében lángokat láttak. A tüzet sikerült poroltóval megfékezniük, az áldozatot pedig még idejében kimenekítették. Nem sokkal később az autó – alkohol és kábítószerek hatása alatt álló – tulajdonosát is őrizetbe vették egy közeli utcában. (via 444.hu)

(A borítókép illusztráció)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek