Rugalmasabb utazás: új éjszakai vonatot indít a MÁV Miskolcra

Megosztás

A vasúttársaság további korrigálásokat is kilátásba helyezett, amivel az utasok igényeihez igazodhat. Egyelőre azonban annak is örülnie kell a vonatozóknak, hogy fél kilenc után nem ragadnak majd a fővárosban.

Február elejétől módosítja egyes vasútvonalak menetrendjét a MÁV-START, hogy az utasok számára még kedvezőbb, rugalmasabb legyen az utazás – tájékoztatott a vasúttársaság a honlapján.

A változtatások közül egy lehet fontos a miskolciak számára: Füzesabonyból a borsodi megyeszékhelyre mindennap 22:55-kor új éjszakai vonat indul.

A MÁV honlapján a Belföldi utazás / Menetrendek / Közforgalmú menetrendek menüpontban érhetők el a vasúti menetrendek, továbbá az állomások és a megfelelő (február 4., illetve 6. utáni) dátum beállításával az Elvirában és a MÁV appban is a módosított indulási, érkezési idők jelennek meg.

Az Építési és Közlekedési Minisztérium a MÁV-Volán-csoporttal közösen vizsgálja a menetrend további fejlesztési lehetőségeit, melyeket a szokásos évközbeni korrigálások alkalmával fog életbe léptetni.

Szombaton az MVK járatainak menetrendje is felborul, erről ITT ÍRTUNK részletesebben.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek