Összeverekedett egy egri hotel két vendége egy nyakmasszírozó gépen

Megosztás

A bunyó végeredményeként egyikük a kórházban, másikuk pedig a rendőrségen kötött ki. Hihetetlen, már egy hotelben is ilyen a kultúra? Mindezt egy nyakmasszírozó gép miatt hozták össze a felek, akik ráadásul már benne is vannak a korban.

Szombat délután nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök a Hotel Egerbe, sőt, mentőautó is érkezett a helyszínre – vette észre az rtl.hu.

HEOL-nak a Heves megyei Rendőrfőkapitányság sajtószóvivője azt nyilatkozta, hogy szombat délután háromnegyed öt után nem sokkal az egri hotelben két vendég összeverekedett a a wellness részlegen. A szálloda 57 és 62 éves budapesti vendége egy nyakmasszírozó eszközön kaptak össze, mire egyikük ököllel ütötte arcon a másikat.

A kiérkező mentők az egri kórházba vitték az 57 éves férfit, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A 62 éves elkövetőt az egri rendőrkapitányságon előállították és gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság gyanújával. Igaz, az elmúlt hónapokban Egerben más botrányról is olvashattunk, amiről a Borsod24 is beszámolt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek