Döbbenet és horror: két nyílvesszővel is átlőtték a kiskutyát Borsodban – videó

Megosztás

Az állatvédők más sérüléseket, többek között sörétnyomokat is találtak a szerencsétlen állaton, az életéért küzdenek. Elképesztő, hihetetlen brutalitás, a nyomravezetőknek jutalmat ajánlottak fel.

“Aki ezt tette, legközelebb a falu öreg nénijét fogja ilyen brutalitással kivégezni!” – kommentálta posztjában Kovács Violetta, a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány elnöke a látottakat.

A videón látszik, hogy a rettenetes állapotban lévő állat mellső lábából és a nyakából is kiáll egy mélyre fúródott nyílvessző. Mint kiderült, az állatot céltáblának használhatták. A nyílvesszők mellett sörétnyomokat is találtak a testében. Ezek az időközben elkészült röntgenképeken látszódnak.

A kutyust azóta már állatklinikára szállították és igyekeznek megmenteni az életét. Kovács Violetta a hvg.hu-nak elmondta, a német állatvédő csoport 500 euró, a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány 100 ezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki annak, aki segíteni tud az elkövetők beazonosításában. A nyomravezetői díjhoz magánszemélyek is csatlakoztak.

“Borsod megyeiek figyelem!!!! A német Notpfote Animal Rescue e.V és a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány nyomravezetői díjat ajánl fel a kiskutya ügyében. A németek 500 eurót, mi 100.000Ft-t, magánszemélyek további 100.000 Ft-t ajánlunk fel annak, aki nyomra vezet bennünket a tettes(ek) megtalálásában” – írták a Facebook-bejegyzésben.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek