Játékpisztollyal ment rabolni egy étterembe, de az egyik vendégtől tíz golyós kivégzést kapott – videó

Megosztás

A texasi törvények szerint semmiben nem bűnös a saját fegyverét önvédelemre használó vendég, aki természetesen nem tudhatta, hogy a támadó eszköze mindössze egy műanyag játékpisztoly. Rajtavesztett.

A texasi Houstonban egy férfi játékpisztollyal akart kirabolni egy éttermet, az egyik vendég szabályosan kivégezte lőfegyverével.

Szabályosan kivégezte az egyik vendég a texasi Houstonban azt a rablót, aki, mint kiderült, játékpisztollyal próbált kirabolni egy éttermet. Az amerikai NBC News beszámolója szerint, amit a 168.hu ismertetett, egy férfi símaszkban, kesztyűben és egy fegyvernek látszó tárggyal a kezében rontott be a vendéglátóhelyre, és felszólította a vendégeket, hogy egy zsákba minden értéküket rakják bele.

Amikor azonban a kijárat felé indult, az egyik vendég saját fegyverével összesen kilencszer lőtt rá a rablóra, majd amikor az összeesett, odalépett hozzá, és közvetlen közelről fejbelőtte. A támadó a helyszínen szörnyethalt. A vendég ezek után távozott, visszaadta tulajdonosainak az elrabolt értékeket, a kiérkező rendőröket már nem is várta meg.

Ezek után derült ki, hogy a támadó csupán játékpisztolyt hozott a rabláshoz.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek