Rablás Kazincbarcikán

Megosztás

Egy dohányboltot raboltak ki a két ünnep között Kazincbarcikán, az alkalmazott azonban hidegvérű maradt, a rendőrök pedig perceken belül elfogták a nem éppen profi rablót.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 25 éves sajókazai fiatallal szemben. Az elkövető férfi december 27-én 12 óra után Kazincbarcikán, a Szemere Bertalan téren az egyik dohányboltba ment be.

A férfi előzetes szóváltást követően az eladótól a bevétel átadását követelte, és azt is közölte, hogy rablótámadás zajlik, majd – miután nem kapott pénzt – különböző dohánytermékeket és szeszes italokat vett magához, és az üzletet elhagyta.

A trafik alkalmazottja a pánikgombot megnyomta, és a helyszínre érkező rendőrök a rablót az üzlet közelében hat percen belül elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették – az eltulajdonított termékeket is maradéktalanul lefoglalták. (Forrás: Police.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek