Ötvenöt órára egy autóban rekedt három kisgyermek, miközben szüleik meghaltak a balesetben

Megosztás

A három kicsit élve húzták ki a roncsból, jóval két nappal a karambolt követően, szüleiken azonban már nem lehetett segíteni.

Egy öttagú család, a 28 éves apa, a 25 éves anya és három gyerekük szenvedett halálos balesetet karácsonykor a nyugat-ausztráliai Kondinin környékén, a várostól körülbelül tíz kilométerre. A balesetben a szülők meghaltak, de az öt-, a két- és az egyéves gyerekeket élve találták meg az összetört kocsiban – amikor a baleset után 55 órával rájuk bukkantak.

A Guardian beszámolója szerint a házaspár 200 kilométert autózott hazafelé Northamból, amikor autójuk letért az útról, és a tetejére fordulva bozótosba zuhant. A baleset vasárnap hajnali egy körül történt, de csak kedd dél körül találták meg őket.

Az elhunyt apa unokatestvére, Michael Read azt mondta, hogy az ötéves lány mentette meg az öccse életét a baleset után. „Kiszabadult a járműből, majd ő szedte ki az egyéves gyereket az autósülésből, amikor a kocsiban ragadtak a 30 fokos hőségben” – idézte őt a lap. A kétéves fiú még az autósüléshez volt rögzítve, amikor a család barátai megtalálták őket.

A súlyosan kiszáradt gyerekeket a Perth-i gyermekkórházba szállították, azóta már stabil az állapotuk.

A baleset helyszínéről készült fotók és televíziós felvételek egy cumisüveget és ruhákat mutatnak körülbelül 10 méterre egy egyenes útszakasztól, valamint virágokat és egy kézzel írt üzenetet, amelyet egy családtag helyezett el a helyszínen.

Darren Pool helyi tanácsos azt mondta, hogy a lakosokat sokkolta a város szélén történt tragikus baleset, főleg az, hogy bár ilyen közel volt a városhoz, senki sem vette észre. „Az emberek már napok óta elhaladtak mellette. Valószínűleg ez volt számunkra a legnagyobb sokk” – mondta. (via Telex)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek