Megszabadult a vagyonától a veronai busztragédiát okozó sofőr, hogy ne kelljen kártérítést fizetnie?

Megosztás

Ezt állítják a szülők, akik úgy gondolják, nem véletlen, hogy a per vége felé közeledve nem a véletlen műve, hogy a tragédiát okozó sofőr nevén már semmi nincs. Kimentette volna a vagyonát, hogy ne kelljen kártérítést fizetnie a hozzátartozóknak?

A bíróság szerint 2017. január 21-én a sofőr hibájából halt meg 18 utas (főleg budapesti gimnazisták), amikor a buszuk Veronánál felborult és kigyulladt. 6 év börtönt kapott, és családonként más-más összegű kártérítést is fizetnie kell.

De az RTL Híradó szerint a per végére már nincs a nevén semmi. Ezt az áldozatok hozzátartozói derítették ki, akik szerint a sofőr direkt szabadult meg a vagyonától, így azért is pert indítanak ellene, hogy ne menthesse ki az értékeit – hangzott el a híradóban, ami szerint egyszer sem nézett a szemükbe, és még az utolsó tárgyaláson sem kért tőlük bocsánatot a férfi, ez pedig különösen felháborította a rokonokat.

A szülők azt mondják, csak annak örülnek, hogy a tragédia óta szigorodtak az iskolai kirándulásokra vonatkozó szabályok.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek