A több százmilliós lottónyereményből mostanra alig maradt valami a házaspárnak

Megosztás

Andraschek Anikó és László 2013-ban 636 millió forintot nyertek a lottón, de mostanra kifogytak a pénzből – írja a Blikk. A nyeremény előtt egy lepusztult önkormányzati lakásban éltek, az asszony pánikbetegségben szenvedett, a férj korábban az utcán élt. A szerencséjük után balatoni nyaralót, autót és családi házat vettek, illetve több ingatlant is és nyitottak egy kávézót.

A házaspár története akkor bejárta a sajtót, igazi sikertörténetként hivatkoztak rájuk. Aztán – ahogy a legtöbb lottónyertessel általában történik – a vagyon csökkent, muszáj volt eladniuk a nyaralót és más ingatlanokat is. 3-4 hónapja már sofőrjük sincs.

Kávézójukat is bezárták. Ezzel kapcsolatban Andraschek Anikó a Blikknek azt mondta:

„Tulajdonképpen ez egy jótékonysági kávézó volt, ami szenvedélybetegeket fogadott. Ők ugyan nem ingyen, de lényegesen kevesebb összegért fogyaszthattak nálunk. Családon belül én is többszörösen érintett vagyok a szenvedélybetegség kapcsán, és nem keserű szájízzel mondom, de azt gondolom, hogy idehaza nem érdemes jótékonykodni”

Ráadásul mindketten küzdenek egészségügyi problémákkal. Most azon gondolkoznak, hogy egy kisebb lakásba költöznek.

November 8-án valaki az Egyesült Államokban több mint 800 milliárd forint értékű lottónyereményt vitt haza, miközben Magyarországon 1,6 milliárd forintot nyertek az ötös lottón.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek