Egy kis figyelmet! Íme Orbán Viktor öt nappal ezelőtti mondatai… hogy is van ez? – videó

Megosztás

Mindössze négy nappal azelőtt, hogy nagy hirtelenjében megszüntették a benzinárstopot, Orbán Viktor pontosan megmagyarázta, hogy miért vagyunk tökéletesen védve a brüsszeli szankciók hatásaitól, illetve külön kiemelte, hogy kizárt, hogy nálunk ellátási hiány alakulhasson ki üzemanyagból. Igaz, április elején még azt is kizárta, hogy bármilyen megszorítást kelljen tenni hazánkban.

Íme Hadházy Ákos gyűjtése, fideszes szavazóknak külön ajánlott.

“A benzinárstop tegnap éjjeli eltörlése, illetve annak magyarázata (Brüsszel a hibás, ugye) felhívja a figyelmet egy fontos dologra. A Fidesz olyan művészi szintre fejlesztette a pillanat uralását, hogy egy miniszterelnök szavai három napig sem érvényesek, a negyedik napon pedig pont az ellenkezője lesz igaz.

Nem tudom, melyik a nagyobb baj: ha a miniszterelnök tudta, hogy hazudik vagy ha nem. Talán az utóbbi, ugyanis az előbbi esetben „csak” egy újabb bizonyíték arra, hogy krónikus, szemérmetlen hazudozó. Utóbbi eset viszont a teljes inkompetenciájára utal, esetleg arra, hogy már rég nem merik megmondani neki az igazat a beosztottai. Persze mindkettő lehet igaz…”

Kapcsolódó cikkek