Borzalmas: felnyársalta a sorompó a Suzukit, az autós megmentésére esély sem volt

Megosztás

Az elképesztően brutális baleset még kedden történt, egyelőre érthetetlen, miért tért le a sofőr az útról, de a lehető legrosszabb szögben kapta el autójával a sorompót, ami teljesen felnyársalta a kocsit az elejétől a végéig. Utasát élve sikerült kimenteni, de az autó vezetője azonnal életét vesztette.

Brutális baleset történt kedd reggel a Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton. A Delta hírek információi szerint egy 72 éves nő Pusztaszabolcs irányából haladt személygépkocsijával, amikor egy balra ívelő kanyarban, egy jelzőtábla előtt jobbra letért az úttestről, az út melletti szántásban hajtott, majd egy nyitott sorompónak rohant – írja a Bpiautosok.hu.

A sorompó szó szerint az elejétől a végéig teljesen átszúrta a kocsit. Az autó végül tehetetlenül gurulva a szemközti árokba csapódott.

Úgy tudni a kocsiban egy házaspár utazott. Az autót vezető nő megmentésére esély sem volt, a helyszínen szörnyethalt. A kocsi utasát súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Az autóból gyorsdaraboló segítségével távolították el a vas sorompót a pusztaszabolcsi tűzoltók. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják a rendőrök.

Fotó: Szol24.hu

Kapcsolódó cikkek