Olyan nőt keres Árpa Attila a TV2 műsorában, aki képes néhány évig eltartani őt

Megosztás

A Nagy Ő szeretne az írásra koncentrálni a közeljövőben.

Árpa Attila, aki épp a TV2 társkereső műsorában alakítja a Nagy Ő szerepét, a műsor legutóbbi részében a Blikk beszámolója szerint arról beszélt, hogy nincs túl sok pénze, és olyan nőt keres, aki majd eltartja őt.

A saját bevallása szerint nárcisztikus szociopata Árpa épp a Fruzsi névre hallgató nővel volt randin, amikor a kérdésre, hogy mit keres egy nőben, a színész/rendező/tévés a következőt válaszolta:

„A humor az tényleg fontos. A talpraesettség. Szeressen dolgozni. Az azért fontos, mert én most egy filmre készülök, és egy forgatókönyvet írok, ami nagyon sok munka. És sokan azt gondolják rólam, hogy például én jól szituált vagyok és sok pénzem van, satöbbi, ez csak félig igaz, mert eléggé feléltem már a tartalékaimat, és egy olyan nőt keresek, aki konkrétan képes engem a következő egy-két évben eltartani, mert én az írásra fogok koncentrálni.”

A műsorban csak Fruzsiként szereplő nő ezt úgy foglalta össze, hogy Árpa Attila szerinte tesztelte őt, hogy „mit mikor gondol komolyan és mikor csak szívatja”.

via 444.hu; Fotó: TV2

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek