Ismét számos új parkoló létesült az Avason

Megosztás

A Felsőruzsin körúton bővültek a lehetőségek tizenöt új parkolóhellyel. A beruházást Szilágyi Szabolcs saját képviselői alapjából finanszírozta.

A lakosság kérése, egy több mint tíz éve használaton kívül álló játszótér helyén alakítottak ki egy tizenöt férőhelyes parkolót a Felsőruzsin 4. szám előtt. 

– Miskolcon is jelentős mértékben megnövekedett a gépkocsi forgalom az utóbbi években, ebből kifolyólag városszerte problémát okoz a parkolás. Főleg a lakótelepeken kevés a parkolóhelyek száma, ezt a problémát igyekeztünk most orvosolni az Avas második ütemében – mondta el a Minap.hu érdeklődésére Szilágyi Szabolcs, Miskolc 6. számú választókerületének önkormányzati képviselője. – Amikor a lakótelepet tervezték, nem hagytak a bérházak között kellő távolságot, ezért nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy a meglévő területeket hogyan hasznosítjuk. Ha egy terület elveszíti korábbi funkcióját, igyekszünk azt új funkcióval megtölteni – hangsúlyozta a Velünk a Város politikusa. 

Majd hozzátette, hogy igyekeznek a környék más utcáiban is megoldásokat keresni új parkolóhelyek létesítésére.

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek