Egyre több benzinkutat állítanak át olyan üzemre, hogy csak piaci áron lehessen tankolni

Megosztás

A Shell tizenhét olyan töltőállomás-átalakítást jelentett be, ahol a normál lakossági fogyasztókat már nem fogják kiszolgálni, csak a speciális üzemanyagkártyával rendelkezőket – természetesen piaci áron. A cégek kezdenek beleunni a kötelezően rájuk vert veszteségbe. Kinek van igaza?

17 töltőállomás működését alakítja át a Shell Hungary Zrt., november 2-től ezeket tankolásra csak az euroShell üzemanyagkártyával rendelkező szerződött vállalati partnereik tudják igénybe venni – jelentette be a cég.

A hálózat 193 kútja közül 5 budapesti, valamint 12 nagyvárosi állomás működését állítja át. Korábban, augusztus elején a Shell teszt jelleggel egy mosonmagyaróvári és egy debreceni töltőállomásán már bevezette ezt a rendszert, akkor a cég kiszámíthatóbb üzemanyag-disztribúciót, a szerződéses partnerek igényeihez jobban illeszkedő kiszolgálást és rövidebb fizetéssel töltött időt ígért.

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek