“Botrány a miskolci közgyűlésen, a fideszesek minősíthetetlenül viselkedtek” – videó

Megosztás

Szopkó Tibor szerint teljességgel elfogadhatatlan, hogy néha nem járnak be az ülésekre, amin Miskolc sorsáról kell dönteni, máskor pedig tűrhetetlen hangnemben pocskondiázzák az ellenzéki városvezetést. A kormánypárti képviselőknek sikerült az országos szintre zülleszteni a kommunikációt.

Erről az alpolgármester osztott meg egy bejegyzést és egy videót a közösségi médiában.

❗️Botrány a miskolci közgyűlésben❗️

1️⃣A fideszes képviselők távol maradtak a múlt heti rendkívüli közgyűlésről. Láthatóan nem érdeklik őket sem a tények, sem a város valós gazdasági helyzete.

2️⃣De abban sincs köszönet, ha eljönnek, mert megengedhetetlen, méltatlan módon nyilvánultak meg a mai közgyűlésen. Hazugnak, hitvány embernek és gyáva kutyának bélyegeztek minket. Soha ilyen szavak nem hangoztak el ebben a teremben, méltatlan Miskolchoz ez a nívó. Természetesen keményen visszautasítottam ezeket a szavakat, ez látható a videóban is.

3️⃣Végezetül lényegében beismerték, hogy Miskolc csődjében érdekeltek, ehhez asszisztálnak. Azért akarják kivéreztetni a várost, hogy hatalomra kerüljenek.

⁉️Hallatlan, méltatlan, párját ritkító❗️

✅️De figyelmeztetem a politikai ellenfeleinket, semmivel nem tudnak bennünket kizökkenteni a Miskolcért, a miskolciakért végzett munkánkból. Engem nem a hatalom érdekel, hanem az a felelősség, amellyel a városlakóknak tartozom. Az, hogy becsülettel elvégezzem még a lehetetlennek tűnő feladatot is. A rám szabott munkát a legjobb tudásom szerint, minden erőmmel el fogom végezni, akkor is, ha az néha sziszifuszinak tűnik. Ezt megígérhetem.💪

Akkor is, ha gyáva kutyának bélyegeznek.

Akkor is, ha hitvány embernek bélyegeznek.

Akkor is, ha hazugsággal vádolnak.

Tisztelt ellenfeleink! Ez bizony kevés lesz. Édeskevés.”

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek