Sokkoló: minden előzmény nélkül a metró sínjeire löktek egy embert – videó

Megosztás

Egészen ijesztő, erre felkészülni sem lehetett volna, annyira néhány pillanat leforgása alatt történt mindenféle előzmény nélkül. Az áldozatnak eltört a kulcscsontja, de ennél sokkal nagyobb baj is történhetett volna. Az elkövető pedig simán elmenekült.

Egy csuklyát viselő férfi egy New York-i metróállomáson mindenféle előzmény nélkül a sínek közé lökte a 32 éves David Martint. Erről az állomáson kihelyezett kamerák felvételt is készítettek. Martinnak eltört a kulcscsontja, illetve elszenvedett még pár ficamot és zúzódást, de szerencsére túlélte a támadást, ami roppant mód felzaklatta. Többek között azért is, mert egész életében a metrót használta közlekedésre, de mint elmondta, fogalma sincs, hogy érezhetné ezek után megint biztonságban magát a metrón.

Az ehhez hasonló bűncselekmények egyre szaporodnak a New York-i metró területén, csak az elmúlt héten már a második ilyen támadás történt meg. A hatóságok azt ígérik, hogy fokozni fogják a jelenlétüket az állomások területén. (444.hu)

(A borítókép illusztráció)

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek